Новини

ГЕЙМЪРСКИ МЕЧТИ В НЕЖНОСИНЬО

post-image

Thermaltake, водеща марка в света на хардуерните решения за PC, наскоро отпразнува своята 25-годишнина с пускането на специална колекция продукти в бледосиния цвят Hydrangea Blue. Тази естетически привлекателна линия беше представена на CES 2024, привличайки внимание с новаторския си дизайн и иновативни технологии.

Колекцията Hydrangea Blue

Изборът на цвета Hydrangea Blue е вдъхновен от красотата на цъфтящите листа на хортензията. Новата серия включва разнообразие от продукти, като шасита, захранвания, вентилатори, AIO охладители за течности, памети, геймърски столове и подложки за мишки. Тези продукти могат да бъдат разгледани на сайта на Thermaltake или при вносителя за България - Поликомп.

Ceres 330 TG ARGB Mid Tower

Шасито Ceres 330 TG ARGB Mid Tower е първото от Thermaltake, което поддържа дънни платки със „скрити конектори“. Тази новост подобрява въздушния поток и естетиката на компютъра, благодарение на перфорираните панели, осигуряващи оптимално охлаждане. Шасито е налично в черно, бяло и бледосиньо.

Дизайнът със „скрити конектори“ поддържа както стандартни, така и нови типове дънни платки, позволявайки по-добро управление на кабелите. Вградени са два мощни вентилатора CT140 ARGB отпред и един вентилатор CT140 отзад, с възможност за добавяне на 280/360 AIO „перка“ за още по-добро охлаждане.

Ceres 330 разполага с подвижни филтри за прах, както и 4-милиметров панел от закалено стъкло от лявата страна, за пълно показване на вътрешната конструкция и RGB осветление. Допълнително може да се добави 3,9" LCD панел за информация в реално време и персонализация.

CTE E600 MX Mid Tower

CTE E600 MX Mid Tower е новото попълнение в двукамерната серия CTE, налично в черно, бяло и Hydrangea Blue. Шасито осигурява висока термична ефективност и три варианта за инсталация на графичната карта: в средата на шасито, вертикално или нагоре/надясно. Двукамерният дизайн отделя кабелите за по-добро управление и въздушен поток.

CTE E600 MX поддържа до дванадесет 140-милиметрови охладителя и допълнителен 420-милиметров радиатор, осигуряващи изключително охлаждане. Шасито разполага с подвижни прахови филтри и два USB 3.0 порта, един USB 3.2 Gen 2 Type-C и HD Audio на горния панел за удобен достъп.

Актуални продукти

  • Телевизори
  • Уреди KARCHER
  • Kaфемашини Krups
  • Лаптопи и настолни компютри
  • Принтери и многофункционални устройствa