Новини

Шампионски възможности за топ професионалисти

post-image

Dell, известна с легендарните си работни станции, продължава да е предпочитан избор за творци, инженери, архитекти и учени. Във време, когато изкуственият интелект набира все по-голяма популярност, мощните работни станции отново се оказват в центъра на вниманието.

Върхова мощ с традиционен външен вид

Новите процесори Threadripper 7000 на AMD, със своите 96 ядра и 192 нишки, предлагат изумителна производителност. Dell Precision 7875 Tower е най-новата и мащабируема работна станция на компанията, разработена с акцент върху изкуствения интелект и огромни възможности за надграждане. Тази станция е идеална за професионални приложения като графичен дизайн, VR, симулации, рендиране, машинно обучение и видео редактиране.

Конфигурирайте вашата работна станция!

Precision 7875 Tower предлага широка гама от опции за съхранение, от 1TB до 12TB твърди дискове и SSD дискове с капацитет до 4TB. Слотовете за разширение PCIe Gen5 позволяват създаването на следващо поколение системи за съхранение. Процесорите Threadripper Pro варират от 12-ядрения 7945WX до мощния 96-ядрен 7995WX, осигурявайки разнообразие от възможности за различни работни натоварвания.

Възможностите за памет са също впечатляващи - от 16GB до 2TB RAM, всички с поддръжка на DDR5 и ECC. Графичните опции включват NVIDIA и AMD видеокарти с капацитет на паметта от 2GB до 48GB, осигурявайки мощна графична производителност за всякакви задачи.

Уникален дизайн и сигурност

Precision 7875 Tower се отличава с по-високо и дълбоко шаси, което позволява по-добро охлаждане и по-големи възможности за разширение. За първи път в серията Precision има интегриран Wi-Fi адаптер, освобождавайки място за допълнителни PCIe слотове. В областта на сигурността, работната станция предлага надеждна защита с TPM 2.0, самокриптиращи се дискове и заключваща се конструкция на шасито с функция за откриване на проникване.

Създаден за AI

Съвременните AI приложения изискват мощ и големи масиви от данни, което прави Dell Precision 7875 Tower идеална за обучаване на AI модели и машинно обучение. Тази работна станция е ценна за различни висококласни творчески приложения, включително рендериране, филмова продукция, анализ на проекти, симулация и визуализация на архитектура, инженерство и строителство. Независимо дали сте архитект, аниматор или учен, работните станции Dell Precision осигуряват мощни и надеждни решения за интензивни работни натоварвания.

Актуални продукти

  • Телевизори
  • Уреди KARCHER
  • Kaфемашини Krups
  • Лаптопи и настолни компютри
  • Принтери и многофункционални устройствa