Новини

КАЧЕСТВОТО СРЕЩА КОЛИЧЕСТВОТО - НОВО ПОКОЛЕНИЕ MEGATANK ПРИНТЕРИ

post-image

Canon Europe обявява разширяването на своята гама от цветни принтери с презареждащи резервоари с мастило – MegaTank. Представени са два нови модела принтери, предназначени за висококачествен печат на снимки в голям обем – мултифункционалното устройство PIXMA G640 и принтерът PIXMA G540.

Благодарение на печатаща глава FINE и набор от шест мастила на багрилна основа ChromaLife 100, тези модели успяват да зарадват фотолюбителите с произвеждане на ярки и наситени разпечатки.

 

В комбинация с MegaTank бутилките с мастило, които позволяват печат с голям капацитет, подобрена съвместимост с типове хартия и лесна поддръжка, това се превръща в идеално решение за малки бизнеси за фотопечат, като по този начин успяват да отговорят на изискванията на клиента.

 

 

Високо качество и наситени разпечатки върху всякаква медия

И двата модела използват технология за печатаща глава FINE за по-добро качество на печат. PIXMA G640 и G540 използват шест мастила на багрилна основа, включително две нови специални червено и сиво мастила за по-широка цветова гама, като така придава на услугите за фотопечат конкурентно предимство и   създават по-дълбоки сенчести области и по-богати цветове за ярки снимки със силен контраст.

Любителите на фотографията, могат да отпечатват снимки без бели полета до размер А4 и да избират от редица видове носители, като Canon Magnetic Photo paper за печат на магнити за хладилник или Restickable Photo paper за декориране. С уеднаквяването на цветовете, от двустранна матова до конвенционална гланцирана и полу-гланцова хартия, потребителите получават висококачествени отпечатъци върху всякакви медии, за всяка разпечатка.