Новини

Кампания „Чиста вода от Керхер“ през тази година ще подкрепи инициативата „Чешмите в България“

post-image

Цели на кампанията

Кампанията акцентира върху важността на намаляването на пластмасовите отпадъци и повишава информираността за ултрафилтрацията на питейна вода. Всеки, който се регистрира на karchershop.bg и заяви, че се отказва от пластмасата за еднократна употреба, ще получи безплатна бутилка за многократна употреба от тритан в избран Керхер център в страната.

Подкрепа за обществените чешми

За всеки 1000 души, които се откажат от използването на еднократна пластмаса, Керхер ще почисти по една обществена чешма в партньорство с инициативата „Чешмите в България“ на Zero Waste Sofia. Вече са почистени две чешми в район Слатина, отбелязвайки Световния ден на водата на 22 март 2024 г.

Изявление от Керхер

Мартин Василев, управител на Керхер, споделя: „Ние в Керхер разбираме, че всяка пластмасова бутилка за еднократна употреба е потенциална заплаха за природата. Пречистването на водата е един от нашите приоритети и работим усилено, за да предлагаме иновации в тази област. Нашите клиенти могат да разчитат на нашата експертиза за най-добрите решения за чиста питейна вода.“

Иновативни и устойчиви диспенсъри за вода

Диспенсърите за вода на Керхер са хигиенични, ефективни и устойчиви. Те предлагат различни видове филтрирана питейна вода и могат да работят независимо от външни източници на захранване. Моделите WPD могат да бъдат конфигурирани според броя на потребителите, типа вода и мястото на инсталация.

Продуктова информация

Специалистът в почистващата техника и питейна вода Керхер представя серията уреди за филтриране на вода WPD. Тези уреди са произведени на модулен принцип, което позволява индивидуална конфигурация според нуждите на клиентите. Те могат да се настройват спрямо броя на потребителите, типа вода, цвета на машината, обхвата на филтрация и мястото на инсталация – върху плот или със собствена поставка.

Уредите за пречистване на вода с постоянна връзка към водопровода произвеждат различни типове филтрирана питейна вода – стайна температура, охладена, с различна степен на газираност или гореща. В моделите от по-висок клас може да се контролира интензитета на CO2, а водата може да се подава в точно определени количества от 0.2 литра за чаши, до 0.5 литра или 1 литър за бутилки, които лесно се побират в зоната за наливане, благодарение на 30 см височина между поставката и дозатора.

Изчистеният дизайн на уредите WPD прави важните елементи лесно разпознаваеми, независимо дали са поставени върху плот или са на свободностояща стойка. В допълнение, предните панели могат да бъдат индивидуализирани с логото на дадена компания. Базовите модели имат интуитивни бутони с икони, а в по-висококласните модели има многоцветен дисплей, който показва настройки като температурата на топлата вода. Вградената LED лента в диспенсъра показва вида избрана вода със съответния цвят.

Всички диспенсъри за вода WPD 50 са оборудвани с комбиниран Hy-Pure-Plus-Филтър, който подобрява вкуса на водата и премахва вируси, бактерии и микроорганизми. Диспенсърите WPD 200 могат да бъдат надградени до многостепенна филтърна система, състояща се от Active-Pure-Filter с активен въглен, който премахва хлор и замърсители от водата, и Hy-Protect ултрафилтър за премахване на вируси, бактерии и микроорганизми.

Advance моделите предлагат патентованата система за термична дезинфекция на Karcher, която редовно и автоматично дезинфекцира с гореща вода всички тръби, модула за отопление и охлаждане, ултрафилтъра и изпускателния клапан в машината. Концепцията за хигиена на диспенсърите за вода Kерхер се допълва от гладки повърхности, които са лесни за поддръжка.

Актуални продукти

  • Телевизори
  • Уреди KARCHER
  • Kaфемашини Krups
  • Лаптопи и настолни компютри
  • Принтери и многофункционални устройствa