Новини

ГЕРМАНСКА НАГРАДА ЗА ДИЗАЙН 2020: НАГРАДЕНИ ПЕТ ПРОДУКТА НА KÄRCHER

post-image

Пет продукта на Kärcher бяха отличени с Германската награда за дизайн 2020 за своя впечатляващ дизайн. Тази престижна международна награда, връчвана от Германския съвет за дизайн, има за цел да открива и награждава най-уникалните тенденции в дизайна. Създадена през 2012 г., наградата е една от най-престижните в света и има отлична репутация извън специализираните среди.

Kärcher впечатлява експертното жури

Конкурсът за Германска награда за дизайн поставя високи изисквания при избора на победителите. В процеса на номиниране участват компании, чиито продукти и услуги впечатляват със своето креативно качество. Жури от експерти в дизайна от бизнес, наука и творческия сектор определя победителите по време на двудневна сесия. Тази година Kärcher участва с над 5000 предложения и спечели пет награди, което подчертава международното признание на компанията.

Отличени продукти на Kärcher за дома

В категорията „Дом и градина“ три продукта на Kärcher спечелиха висока оценка от журито. Новият електрически уред за премахване на лед от автомобилните стъкла EDI 4, който премахва дори дебел и упорит лед без усилие, впечатли експертите само няколко седмици след пускането си на пазара.

Kärcher получи още една награда за водоструйките си, като световен лидер на пазара. Журито награди цялата серия Compact, нова гама водоструйки с компактен дизайн и широка употреба.

      

Сред победителите беше и WV 6, най-новото поколение от гамата Kärcher Window Vac. Този модел има по-дълъг смукателен накрайник за ефективно почистване на краищата и ъглите на прозорците и разполага с дисплей, който информира за оставащото време за работа на батерията - до 100 минути.

             

Наградени два професионални продукта

В професионалната категория два продукта на Kärcher бяха отличени. Порталната автомивка CWB 3 Klean! Star iQ впечатли с отлични резултати от почистването и възможност за персонализиране на цветовете и дизайна според желанията на клиента.

Ръчната акумулаторна прахосмукачка HV 1/1 Bp също беше отличена с награда. Тя съчетава мощност с безжична свобода и спестява до 20% от работното време в сравнение с кабелните модели. Благодарение на интелигентните аксесоари, тази прахосмукачка е изключително универсална.

       

За Германски съвет за дизайн

Германската награда за дизайн се връчва от Германския съвет за дизайн, основан през 1953 г. по инициатива на Германския федерален парламент. Съветът подкрепя международната икономика в постигането на стойност на марката чрез дизайн и е един от водещите световни центрове за големи постижения в областта на комуникацията и управлението на марката в областта на дизайна. В неговата мрежа от членове са собственици и мениджъри на много известни компании.

Актуални продукти

  • Телевизори
  • Уреди KARCHER
  • Kaфемашини Krups
  • Лаптопи и настолни компютри
  • Принтери и многофункционални устройствa