Новини

Керхер обяви своята нова акумулаторна платформа за професионални уреди за открито

post-image

Керхер анонсира нова серия здрави уреди на батерии, насочени към професионалисти. Тази гама включва разнообразие от продукти – от косачки до уреди за издухване на листа и верижни триони, които обещават да улеснят работата на открито.

Безкабелна сила за професионалисти

Керхер представи новата си линия "Kärcher Battery Universe", която включва осем мощни 36V устройства – уред за издухване на листа, верижен трион и верижна резачка за клони, косачка, тример с корда и тример с метален диск, храсторез, и раница с уред за издухване. Тези уреди са създадени за общините, строителните компании, фасилити компаниите, поддръжката на градини и озеленяването, както и за земеделските производители. Те позволяват работа, независима от електрозахранването, което осигурява максимална гъвкавост и удобство.

Максимална гъвкавост за потребителя

С новите батерийни уреди, нуждата от търсене на контакти и разпъването на кабели остава в миналото. Безкабелните машини предлагат по-малко опасности и повишена безопасност, като същевременно увеличават ефективността. Всички продукти работят на 36V акумулаторна платформа с батерии от 6.0 Ah или 7.5 Ah, което осигурява дълъг живот на батерията и минимизира разходите за работа и поддръжка.

Минимални разходи за работа и поддръжка

Акумулаторните уреди на Керхер генерират по-ниски експлоатационни разходи в сравнение с бензиновите модели. Те са изградени от здрави материали и обезопасена електроника, устойчиви на удари и вибрации. Например, косачката LM 530/36 Bp разполага със стоманено шаси и висококачествени лагери на колелата, а тримерът BCU 260/36 Bp е снабден със закалена стомана нож. Тези характеристики гарантират дълъг експлоатационен живот и намалени разходи за поддръжка. Верижният трион CS 400/36 Bp, задвижван от батерия, има автоматично смазване и бързо регулиране на веригата, което улеснява поддръжката.

Практични и удобни за потребителя и околната среда

Новите продукти на Керхер са много тихи, което ги прави подходящи за работа през нощта или на обществени места. Те са по-тихи от бензиновите модели и не излъчват вредни емисии, което ги прави по-екологични. Вибрациите са намалени, което улеснява дългата употреба без умора. Уредите са създадени с удобство и ергономичност – например, храсторезът HT 650/36 Bp разполага с иновативна система за носене, а косачката може да бъде адаптирана към нуждите на потребителя.

Kärcher Battery Universe

Kärcher Battery Universe включва две платформи за батерии – 18V и 36V, като всяка е съвместима с широка гама от уреди. Батериите са съвместими с всички машини на Керхер от същия клас напрежение. Специалната характеристика на тези батерии е LCD дисплеят с технология в реално време, който показва точния капацитет на батерията, оставащото време на работа и времето за зареждане. Батериите са удароустойчиви и защитени от прах и влага, което ги прави подходящи за интензивна употреба. Интелигентният мониторинг на клетките предпазва от претоварване, прегряване и пълно разреждане, а автоматичният режим на запазване осигурява дълъг живот на батерията, когато не се използва продължително време.

Актуални продукти

  • Телевизори
  • Уреди KARCHER
  • Kaфемашини Krups
  • Лаптопи и настолни компютри
  • Принтери и многофункционални устройствa